Inga Saffron shows the Barnes some love

The Barnes Foundation stairway, courtesy Tod Williams Billie Tsien Architects

The Barnes Foundation stairway, courtesy Tod Williams Billie Tsien Arcitects

Inga Saffron, Pulitzer Prize winning architecture critic for the Philadelphia Inquirer wrote about the stairwell at the Barnes Foundation, designed by Tod Williams & Billiie Tsien Architects. They are masterful architects, who took on a difficult job in designing new galleries for the Barnes when the collection was moved from the Paul Cret designed building in Merion to Center CIty Philadelphia. I’m glad to see Inga point out one of the grace notes that makes Williams & Tsien’s work so special. Read the piece here: http://articles.philly.com/2014-10-19/news/55201485_1_staircase-stairwell-procession

Inga has started writing short pieces in the Sunday arts section about small things well designed that make life better.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s